avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bună seara! Am avut un abonament la telekom, actual ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bună seara! Am avut un abonament la telekom, actual Orange. ...

Bună seara! Am avut un abonament la telekom, actual Orange. Am reziliat contractul din cauza creșterilor abuzive ale facturei, astfel am primit penalizări în valoare de 400 de lei, suma pe care nu am mai plătit-o.
Acum am primit mail de la o firma de recuperare a debitelor pe nume Agentia pentru controlul debitelor ca trebuie sa plătesc 1030 lei, în condițiile în care nu am primit nici o somație prin posta nimic.
Practic nu știam de aceasta acțiune.
Am primind mail am observat ca am mai primit mail și în decembrie cum datoram suma de 400 de lei. Și acum de pe o luna pe alta au adăugat penalizări în valoare de 630.
Ma întrebam dacă este normal asa ceva? Trebuie sa plătesc și penalizările?
Eu vreau sa plătesc suma datorata dar mi se pare exagerata aceasta penalizare de pe o luna pe alta, în condițiile în care puteam sa primesc o somație prin posta, mailul nu îl verific .
As putea proceda în vreun fel cu aceste penalizări nesimțite?

Alte discuții în legătură

Somație de plată telekom, de la orange .. vladutvlad vladutvlad Somație de plată , abonament Telekom , dată de Orange România .. Bună ziua, am primit ieri un telefon, de la o firmă de recuperare, prin care îmi spun ... (vezi toată discuția)
Orange, neplata facturii MutuA. MutuA. Bună seara, Pe data de 11.10.2016 am încheiat un contract cu Orange valabil 24 de luni pentru a putea obține un telefon împreună cu un abonament de ... (vezi toată discuția)
Notificare pentru o datorie fantoma vaxiann vaxiann Buna ziua, ma confrunt cu urmatoarea situatie: Incepand cu luna august a acestui an am inceput sa primesc lunar o serie de email-uri de la o firma de ... (vezi toată discuția)