latka 
	    	Utilizator

latka 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 lucbratianu	                   

Concret
anul trecut mi-a fost supendat permisul 30 zile. am depus contestatie si am pierdut procesul in aprilie anul acesta. intre timp mi-am recuperat cu ... (vezi toată discuția)
	                    lucbratianu	                   

Concret
anul trecut mi-a fost supendat permisul 30 zile. am depus contestatie si am pierdut procesul in aprilie anul acesta. intre timp mi-am recuperat cu ... (vezi toată discuția)

mika85collin	                   

Buna seara,
In luna martie am fost oprit de un echipaj de politie pentru depasirea coloanei si mi s-a retinut permisul de conducere.Mentinoez faptul ca eu ... (vezi toată discuția)
	                    mika85collin	                   

Buna seara,
In luna martie am fost oprit de un echipaj de politie pentru depasirea coloanei si mi s-a retinut permisul de conducere.Mentinoez faptul ca eu ... (vezi toată discuția)

GeorgeMeclejan	                   

Buna dimineata , in data de 09.06.2018 am fost oprit de catre un echipaj de politie si mi-ua suspendat permisul pe 90 de zile pentru 
o alcoolemie de ... (vezi toată discuția)
	                    GeorgeMeclejan	                   

Buna dimineata , in data de 09.06.2018 am fost oprit de catre un echipaj de politie si mi-ua suspendat permisul pe 90 de zile pentru 
o alcoolemie de ... (vezi toată discuția)