avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1690 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Acum 4 ani am avut un card pentru salarii de la ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Acum 4 ani am avut un card pentru salarii de la Raiffeisen din ...

Acum 4 ani am avut un card pentru salarii de la Raiffeisen din străinătate. Anu trecut a expirat cardul in octombrie, dar contul inca este deschis . Nu am avut timp cand sa inchid contul si aici in țară cand am fost la o sucursala Raiffeisen sa inchid contul mi s a zis ca nu comunica bancile între ele daca e vorba de aceeași banca dar in străinătate. Nu exista sa ma duc inapoi acolo in străinătate pentru ca nu cunosc nici limba sa ma descurc.

Alte discuții în legătură

Eterna problema, nesimtirea bancilor - brd in cazul de fata grandanat grandanat O speta simpla Am un cont curent, cu un card de debit atasat deschis la BRD. Intrucat nu mai am nevoie de el vreau sa-l inchid. Din pacate conform politicii ... (vezi toată discuția)
Cont neinchis la banca crys1976 crys1976 Buna . Ma cheama Cristi si am o mica problema cu banca . An 2006 firma la care am lucrat m_ia facut card la Banca pt. a incasa salariul. An 2007 am plecat in ... (vezi toată discuția)
Acte banca ing. Închidere cont euro elizabetsareh elizabetsareh Am dubla cetatenie, romana si iraniana. La 18 ani mi-am deschis cont la ing de lei cu buletin romanesc. Am facut o facultate ca roman si m-am angajat. In ... (vezi toată discuția)