avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 316 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Instrainarea unui apartament între două SRL-uri e cu ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Instrainarea unui apartament între două SRL-uri e cu tva?

Bună dimineața! Pt înstrainarea unui apartament între două srl trebuie să vând cu tva? Se taie factură sau doar contract de vanzare cumparare la notar? Mentionez ca apartamentul a fost construit si achizitionat în 2008.
Ultima modificare: Vineri, 26 Ianuarie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Grama Cornel - Consultant fiscal , Consultant fiscal 15:51, 26 Ianuarie 2024
Da se face factura de vanzare si aceasta va fi prezentata la notar cand se face contractul autentic.

Apartamentul fiind vechi se factureaza cu TVA dar daca ati dedus TVA la achizitie va trebui ajustata taxa dedusa.

Clientul SRL este platitor sde TVA?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare apartament cu sau fara tva deacroxana deacroxana Conform Codului Fiscal un apartament este considerat nou pana la data primei ocupari. De aici ar rezulta ca daca pe urma vrem sa vindem apartamentul se poate ... (vezi toată discuția)
Ajustare tva-chirie vlasceanuanca vlasceanuanca SC A a achizitionat o caldire in anul 1998, contract de vanzare -cumparare, unde era soecificat ca pretul include si TVA, CONTABILA DIN VREMEA RESPECTIVA A ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament - regim tva NeliDede NeliDede Buna ziua, Am o problema,daca ma poate ajuta cineva O societate detine 2 apartamente , pe care acum doreste sa le vanda. 1)Societatea este platitoare de ... (vezi toată discuția)