avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Buna ziua, As dori si eu un raspuns pentru situatia ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Buna ziua, As dori si eu un raspuns pentru situatia microintreprinderii ...

Buna ziua,
As dori si eu un raspuns pentru situatia microintreprinderii in cazul
"au asociați/acționari care dețin, în mod direct sau indirect, peste 25% din valoarea/numărul titlurilor de participare sau al drepturilor de vot la o singură persoană juridică"
Daca eu detin o microsocietate, la care am actiuni 95 % si sotul meu are 5 %, iar la alta microsocietate eu am 20 % actiuni, iar sotul meu are 80 % , societatile avand acelasi domeniu de activitate , pot ramane ambele societati micro ?

Alte discuții în legătură

Pot ramane microintreprinderi? adrian.paleu adrian.paleu Buna seara, Sunt asociat majoritar intr-o microintreprindere si intentionez sa devin asociat intr-o alta microintreprindere care se va infiinta, dar cu mai ... (vezi toată discuția)
Conditia pentru aplicarea impozitului pe venit claudia.tihon claudia.tihon Buna seara! Referitor la conditia pentru aplicarea impozitului pe venitul microintreprinderilor: oricare dintre asociatii persoanei juridice romane detine ... (vezi toată discuția)
Aveam la 31 decembrie 2 firme adrnico adrnico Aveam la 31 decembrie 2 firme. Mai pot eu decide legal la 31 Martie care din firme trece pe impozit profit in coditiile in care am cesionat deja una din ele? ... (vezi toată discuția)