avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 742 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Se poate executa silit de catre un creditor, o ...
Discuție deschisă în Executare silită

Se poate executa silit de catre un creditor, o locuinta in proces ...

Se poate executa silit de catre un creditor, o locuinta in proces de dare in plata unui alt creditor?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Sever Simion , Consultant resurse umane 11:06, 29 Ianuarie 2024

Da e o buna idee dar asa am obosit ….
gi-jane2 a scris:

Puteti contesta executarea arătând ca imobilul e în litigiu

Sever Simion a scris:

Da e o buna idee dar asa am obosit ….
gi-jane2 a scris:

Puteti contesta executarea arătând ca imobilul e în litigiu

Dar ce parere aveti de afirmatia dlui avocat care citeaza curtea constituțională.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ma pot executa silit pe o casa ipotecata deja? melania_30 melania_30 Buna seara, debitul meu restant pentru un credit de nevoi personale negarantat este acum de la 35000ron la 65000rom.Firma de recuperari creante mi-a trimis o ... (vezi toată discuția)
Monstruozitate procedurala VictorArditti VictorArditti Creditorul a demarat o executare silita pe baza contractului de credit bancar ipoteca pe imobil apt meu. Am.platit cautiune pt suspendare. E suspendata pana ... (vezi toată discuția)
Interpretare art.93/1 legea insolventei munteanu luminita munteanu luminita am cumparat un apt.intr-un imobil care la momentul antecontractului era in curs de edificare.am luat in posesie apt .un an ma tarziu,il folosesc dar din ... (vezi toată discuția)