avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna ziua, Daca cineva mi-a facut niste cadouri, un ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna ziua, Daca cineva mi-a facut niste cadouri, un membru al ...

Buna ziua,
Daca cineva a facut niste cadouri, un membru al familie, fara sa ii fie solicitate, si nici sa nu se stabileasca ca ar fi sub forma de imprumut, cel care le-a facut poate sa vina peste ani sa iti ceara banii inapoi, chiar sa te ameninte cu judecata?
Ultima modificare: Duminică, 28 Ianuarie 2024
GeorgianaAQ04, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 17:40, 28 Ianuarie 2024
Amenințările sunt nefondate.
Multumesc, asa credeam si eu, dar tot primesc mesaje de amenintare ca daca nu ii dau contravaloarea ne vedem in sala de judecata.
Scrieti-i inapoi sa înceteze cu hartuiala, sa va dea in judecata daca considera, ca e dreptul sau.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenintata de fostul prieten yulyia yulyia am avut un prieten 3 ani de zile. dupa aproximativ primii 2 ani i-am spus ca vreau ca relatia noastra sa se incheie deoarece nu il mai iubesc si nici nu ne mai ... (vezi toată discuția)
Bani si bunuri cadou ContSters437435 ContSters437435 Buna ziua, am si eu o intrebare, am avut cu cineva o relatie cateva luni, timp in care m-a ajutat sa-mi rezolv anumite probleme, 100% din initiativa si ... (vezi toată discuția)
Hartuire sau nu? Alecsey Alecsey Buna ziua! Va rog sa ma ajutati sa clarific o situatie delicata in care ma aflu. Am fost intr-o relatie de 6 ani cu o femeie. In timpul acestei relatii s-au ... (vezi toată discuția)