avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 114 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Certificatul de rol de la Directia Taxe si Impozite
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Certificatul de rol de la Directia Taxe si Impozite

Certificatul de rol de la Directia Taxe si Impozite este acelasi document cu certificatul de atestare fiscala emis de ANAF?
Ultima modificare: Duminică, 28 Ianuarie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 17:35, 28 Ianuarie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua, nu. Certificatul de la DITL cuprinde referiri la obligatiile fiscale referitoare la imobilele detinute in proprietate, certificatul ANAF cuprinde referire cu privire la obligatiile fiscale aferente veniturilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Directia generala a finantelor publice andra1234 andra1234 buna seara, pt participarea la o licitatie mi se solicita :\'\'Certificat de atestare fiscala privind achitarea obligatiilor exigibile catre bugetul de stat ... (vezi toată discuția)
Certificat atestare fiscala obligatoriu la vanzare imobil intre coproprietari ? alex5 alex5 certificat atestare obligatoriu la vanzare imobil ? Buna ziua, in cazul in care sunt mai multi mostenitori coproprietari pe un imobil , si se face o ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, pentru dezbaterea mostenirii pana intr-un an ( deces ... Cristal007 Cristal007 Buna ziua, pentru dezbaterea mostenirii pana intr-un an (deces parinte) se mai plateste acel 1% impozit catre stat din valoarea totala a bunurilor sau doar ... (vezi toată discuția)