avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 180 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Anulare contract comodat. Am obtinut o casa prin ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Anulare contract comodat. Am obtinut o casa prin donatie.

Am obtinut o casa prin donatie. In acest acasa exista un contract de comodat pentru un punct de lucru SRL. Pot anula acest contract de comodat eu nedorind sa am un punct de lucru pe proprietate? Daca da, cum se procedeaza? Multumesc
Ultima modificare: Luni, 29 Ianuarie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 23:53, 28 Ianuarie 2024
Buna ziua, puteti sa reziliati contractul de comodat in conditiile clauzelor contractuale sau potrivit art.2156 NCC" Comodantul poate cere resituirea bunului inainte de momentul prevazut la art.2155 alin.(1) atunci cand are el insusi o nevoie urgenta si neprevazuta de bun,atunci cand comodatarul decedeaza sau atunci cand isi incalca obligatiile."
In oricare situatie trebuie sa notificati rezilierea comodatarulii cu respectarea conditiilor legale

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare imobil cu sediu social (contract comodat) anamaria2015 anamaria2015 Buna. Am un imobil pe care vreau sa il vand. Am sediu social la un SRL in baza unui contract de comodat. Nu mai am nicio legatura cu firma aceea, nici nu mai ... (vezi toată discuția)
Recuperare autoturism ytalyanu ytalyanu as dori sa ma lamuriti cum as putea cere restituirea autoturismului instarinat prin contract de comodat,anainte de termen.deoarece cel caruia i-am dat masina ... (vezi toată discuția)
Evacuarea in cazul existentei contractului de comodat DanaBrasov DanaBrasov Buna ziua, Intre o persoana fizica si una juridica exista un contract de comodat incheiat pe termen de 30 de ani. Care ar fi sansele persoanei fizice sa ... (vezi toată discuția)