avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua Sunt cercetat intr un dosar la Diicot La ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua Sunt cercetat intr un dosar la Diicot La perchezirie ...

Buna ziua
Sunt cercetat intr un dosar
la Diicot
La perchezirie mi a fost ridicat telefonul meu si al prietenei mele.
Dupa ceva timp m-au sunat ca vor proceda la copierea telefoanelor si ca nu este necesara prezenta noastra.
Am zis ok si am asteptat sa ma cheme la perchezitie dar mu ma chemat sau anuntat nimeni si a fost efectuata in lipsa mea.
Pot sa contestez perchezitia telefoanelor?poate fi anulata perchezitia?
Cel mai recent răspuns: Codrea45 , utilizator 16:57, 30 Ianuarie 2024
Va cheamă la percheziție și aveți dreptul sa mergeti și cu avocat.

București 2024
Multumesc de raspuns.
Totusi,am precizat ca perchezitia deja a fost facuta.
Am fost chemat sa imi predea telefoanele si mi sa spus ca a fost facuta perchezitia.

Este pe procedura sau se poate contesta?

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Va cheamă la percheziție și aveți dreptul sa mergeti și cu avocat.

București 2024

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Percheziție diicot, lăsat fără bunuri ? Mandark Mandark Bună ziua, dați-mi voie să vă prezint un scurt scenariu, urmat de nelămuririle mele vis a vis de acesta. În urmă cu ceva timp, mi-a fost ordonat de ... (vezi toată discuția)
Dosarul se afla în camera preliminara. percheziția informatica ... Jhin23 Jhin23 Dosarul se afla în camera preliminara. Percheziția informatica a fost făcuta în lipsa mea, pentru ca nu am fost chemat, chiar dacă am zis ca vreau sa vin ... (vezi toată discuția)
Termen limita perchezitie informatica? alexandrru alexandrru Buna ziua, Acum aproximativ o luna si jumatate, mi s-a facut o \"vizita\" acasa de unde au fost ridicate mai multe medii de stocare + telefoane pentru o ... (vezi toată discuția)