avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1491 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Bună ziua! In data de 01.01.2024, am încetat ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Bună ziua! In data de 01.01.2024, am încetat contractul de ...

Bună ziua!
In data de 01.01.2024, am încetat contractul de munca cu angajatorul prin
acordul părților.
În ultimul trimestru respectiv perioada oct-decembrie 2023, mi-am îndeplinit obiectivele și am realizat targhetul aferent acestei perioade.
Bonusul pe
aceasta perioada se plătește în luna februarie.
În contractul de munca este specificat condițiile de plata ptr salariu al 13 nu și ptr bonusul trimestrial.
Întrebarea este
dacă pot primi bonusul aferent trimestrului 4.
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Bonusul de performanta trimestrial–intrebare casianavictor casianavictor Buna ziua! Am o intrebare cu privire la un bonus pe care ar fi trebuit sa il primesc de la fostul loc de munca. Am incheiat contractul cu fostul job la 1 ... (vezi toată discuția)
Problema calcul impozit pe profit trimestrul 3 2012 trixtergl trixtergl Buna ziua, problema este urmatoarea, am inregistrat toate modificarile de patrimoniu pentru trimestrul al 3lea la firma x avand solduri finale ... (vezi toată discuția)
Achizitii intracomunitare chirea raluca chirea raluca Daca firma la care lucrez, infiintata in octombrie, a achizitionat in luna noiembrie marfa din Irlanda, la 25 decembrie trebuia depus decontul de tva si ... (vezi toată discuția)