avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA decont tva comparat cu fisa sintetica
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

decont tva comparat cu fisa sintetica

un decont in care am avut completat la RD 13 o suma de regularizat care imi creste in mod evident tva colectat, si in acelasi decont am avut si tva de decuperat din decontul trecut cum apare in fisa?
am luat fisa de la administratie si am vazut ca a fost inregistrata suma de la tva de plataRD 31fara a se scadea tva de recuperat din decontul trecut .

este corect asa?#-o:O
Cel mai recent răspuns: Magda Staicu , Consultant fiscal 20:10, 2 Februarie 2010
ar trebui sa se compenseze si in fisa pentru ca fisa se creeaza pe baza decontului depus
Poate nu v-ati uitat bine in fisa ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

394-taxare inversa cereale, cum este corect sa completez declaratia : cu tva sau fara tva? ContSters86219 ContSters86219 In declaratia 394 pt. ianuarie 2012 trebuie sa introduc o livrare de cereale. Completez doar baza de impozitare? Ma gandesc ca nu pun si TVA aferent pt. ca pe ... (vezi toată discuția)
Regularizari taxa colectata cristyna_i cristyna_i Buna ziua, Va rog sa imi spuneti daca la primul decont depus vreodata la o firma privind taxa pe valoare adaugata se face regularizaretaxa colectata. ... (vezi toată discuția)
Problema tva maryette maryette Am achitat in contul unui anume Birou Vamal in noiembrie 2007 o suma reprezentand tva-ului aferent unui import de marfa,suma inscrisa de pe DVI .Imediat ce ... (vezi toată discuția)