avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1361 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Lucrez la un restaurant din anul trecut de pe 24 iulie ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Lucrez la un restaurant din anul trecut de pe 24 iulie nu am ...

Lucrez la un restaurant din anul trecut de pe 24 iulie nu am beneficiat de concediu de odihna am inteles ca nu il plateste patronul ca nare banii trebui sa ni -l lom ca sa nul pierd pana in martie,lucrez 2 zile lucru cu 2 acasa dar am stat si dupa program si nimic dat catre mine am stat 2 -3 ore peste program si nimic nu ne-a dat ce ma sfatuitii sa fac si cu concediu, Va rog frumos ,programul la restaurant este mai nou de la 11.oo-21.30 si mai stai si dupa daca sunt evenimente pleci la 00.30-sau01.30 orele plus nu se platesc??? Va rog ajutatima
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:38, 30 Ianuarie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
1. Dreptul la CO nu se pierde ..nu mai cititi aberatiile de pe INTERNET in aceasta privinta.

Concediul de odihnă este un drept nepatrimonial și imprescriptibil.

Potrivit art.144 alin.2 C.,mun., dreptul la concediu de odihnă anual nu poate forma obiectul vreunei cesiuni, renunţări sau limitări.

2. Referitor la munca suplimentara, puteti sesiza ITM-ul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul de odihna Adriana Nan Adriana Nan Bună ziua! Aș dori să știu dacă eu lucrez program de 12 ore si 2 zile cu 2 zile libere am dreptul sa imi i.au concediu de odihnă în continuarea celor 2 ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna carmen gusa carmen gusa Buna ziua, lucrez intr-o firma unde programul de lucru este astfel;doua zile lucram 16 ore iar doua zile le avem libere, netinandu-se seama ca e sambata sau ... (vezi toată discuția)
Refuzare concediu de odihna faranume15i faranume15i Buan ziua! Lucrez ca grefier arhivar in cadrul unei instante de fond! Este foarte aglomerata si sunt conditii inumane de munca! Lipsa personalului si a ... (vezi toată discuția)