avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua! Eu cu soțul meu suntem din Botoșani . El ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua! Eu cu soțul meu suntem din Botoșani . El este închis ...

Bună ziua! Eu cu soțul meu suntem din Botoșani . El este închis și mutat la penitenciarul din Bacău! Vrem să divorțăm de comun acord,nu avem proprietăți și nu avem copii! Cum se procedează și care sunt costurile.
Cel mai recent răspuns: Avocat Neagu Elena , Avocat 18:42, 30 Ianuarie 2024
Puteți solicita oricand desfacerea căsătoriei pe calea instantei de judecata iar în acel dosar soțul dvs poate transmite o cerere ca este de acord cu divortul.
Procesul se va judeca in Botoșani.
Contactați un avocat sa va sprijine în redactarea cererilor și sa va explice in detaliu procedura.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara, familie cu, copil minor în vârstă de 13 ani. ... Tepos14 Tepos14 Bună seara, Familie cu, copil minor în vârstă de 13 ani. De ani de zile părinții nu se mai înțeleg, Doamna insista pe tema divorțului pe cale ... (vezi toată discuția)
Divort prin acord marryy_lm marryy_lm Buna ziua, am urmatoarea intrebare: -- am cerut instantei de judecata impreuna cu sotul meu desfacerea casatoriei prin acord,indeplinind conditiile cerute ... (vezi toată discuția)
Divort MellaDorry MellaDorry Buna ziua ,as avea si eu o intrebare ,in cazul in care vreau sa divortez ,iar sotul nu este de acort ,care sunt pasii pe care trebuie sa ii fac si ce costuri ... (vezi toată discuția)