avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună seara ! Sunt intr-un conflict de mai bine de 3 ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună seara ! Sunt intr-un conflict de mai bine de 3 luni cu ...

Bună seara ! Sunt intr-un conflict de mai bine de 3 luni cu directoarea unității de învățământ unde lucrez. Sunt educatoare , conflictul nostru a început din refuzul meu de a-i da bani pentru a-mi păstra postul . Pentru ca mi-am permis sa o amân cu suma de 500 de euro, dumneaei mi-a pus tot personalul contra mea, nu sunt înștiințata de nici o activitate a unității, efectiv Sunt data la o parte din colectiv la ordinele doamnei director ( am integistrare audio cum ii spune unei colege sa ma anunțe ca sunt pe cont propriu și nu mai am nici o legătură cu ele -sa ma descurc singura ) . Săptămâna trecută a fost o ședință, nu m-au lăsat sa pun bani la protocol , și după ce am luat cuvântul după terminarea ședinței am spus ca nu se promovează demnitatea și respectul . Au convocat comisia de disciplina pe motiv ca le-am făcut nesimțite ,dar eu toată ședința o am înregistrată și nici vorba de asa ceva . Vineri urmează sa fiu audiata in aceasta comisie , as putea sa nu semnez procesul verbal,eventual sa fac contestație pentru acuzațiile ce mi se aduc ? Menționez ca șeful ISJ i-a facut plangere pentru luare de mita , după nenumărate drumuri la inspectorat . Va mulțumesc, orice sfat este de ajutor !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 04:56, 31 Ianuarie 2024
1. Chiar daca aveti inregistrarea , nu o puteti folosi ...legislatia este clara in acest caz. Inregistrarea audio obținută fără acordul persoanei cu care se discuta telefonic nu reprezinta mijloc de proba. Pentru a putea fi utilizata ca mijloc de proba, inregistrarea audio trebuie obținută cu acordul celui cu care se discuta.

2. Nici nu are relevanta daca semnati sau nu procesul-verbal al comisiei de disciplina ..importanta este prezenta dvs .
În cursul cercetării disciplinare prealabile salariatul are dreptul să formuleze și să susțină toate apărările în favoarea sa și să ofere comisiei sau persoanei împuternicite să realizeze cercetarea toate probele și motivațiile pe care le consideră necesare, precum și dreptul să fie asistat, la cererea sa, de către un consultant extern specializat în legislația muncii sau de către un reprezentant al sindicatului al cărui membru este.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lnregistrare audio sedinta cercetare disciplinara cyan cyan Este legal ca sedinta de cercetare disciplinara sa fie inregistrata audio prin intermediul unui reportofon in conditiile in care persoanei cercetate ... (vezi toată discuția)
Inregistrare audio sedinta comisie de disciplina cyan cyan Se poate solicita comisiei de disciplina inregistrarea audio (cu ajutorul unui telefon) a sedintei de cercetare disciplinara? Este legal? Poate fi folosita ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea sedinta cu parintii. mihai lupu mihai lupu Inregistrarea sedinta cu parintii. Buna ziua. Este legal sa atasez unei sesizari catre Inspectoratul scolar a unei inregistrari audio de la o sedinta ... (vezi toată discuția)