avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 982 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Frauda card? - nu am verificat sumele cand am platit ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Frauda card? - nu am verificat sumele cand am platit la POS intr-un ...

Frauda card? - nu am verificat sumele cand am platit la POS intr-un bar, si m-au taxat peste 20000 lei pe consumatie in 6 tranzactii diferite. Este caz tipic in care am fost invitat in acea locatie din strada, si am citit reviews ca este o practica comuna sa taxeze sume mai mari pana cand se epuizeaza banii de pe card. (ca in cazul meu)
Se poate face ceva legal/ plangere? Tinand cont ca eu am facut plata, dar nu am verificat suma.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 18:18, 1 Februarie 2024
Mergeți la un avocat și analizați variantele ,fie o plângere penala pentru înșelăciune,fie un eventual.proces civil.E greu de spus, cum procedează daca deja erați fumat,amețit,v au băgat sub nas o hostessa /animatoare care va indemna sa consumați si nu v.ati dat seama sau ati vrut sa fiti,,centaur"etc.Aveti o nota de plata ,un bon fiscal,aveau afișate preturile respective in menu etcetc.,La asa o paguba cred ca o discuție cu un av nu .v ar strica...
Ultima modificare: Joi, 1 Februarie 2024
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pe cine pot trage la raspundere si in ce fel? - debitare cont de doua ori Aya Aya Buna seara, Descriu pe scurt telenovela mea in speranta ca ma veti ajuta cu sugestii. Am cumparat de la Magazin un produs electronic platind cu cardul.Prima ... (vezi toată discuția)
Probleme cu banca love_singh love_singh Ca persoana juridica imi ridicam extrasul de cont lunar din sucursala bancii .Este adevarat ca din luna august imi venea si pe mail extras dupa fiecare ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am primit de la un hacker un mail ca si cum ar fi ... theo jean theo jean Buna ziua, Am primit de la un hacker un mail ca si cum ar fi din partea bancii Raifeisen si am fost fraudat cibernetic, am luat in considerare emailul ... (vezi toată discuția)