avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 663 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna seara. Copilul nostru sa nascut in Franta. Acum ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna seara. Copilul nostru sa nascut in Franta. Acum locuim in ...

Buna seara. Copilul nostru sa nascut in Franta. Acum locuim in Romania. Am apelat pentru a obtine alocatie pentru copilul nostru dar au cerut un document precum ca nu primim alocatii de la CAF din Franta. Noi nu am fost inregistrati in Franta. Stie cineva cum am putea sa obtinem acest document?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:50, 31 Ianuarie 2024
Alocațiile familiale sunt rezervate familiilor înscrise la CAF – Caisse des Allocations Familiales (Casa de Alocații Familiale) ... Luati legatura cu aceasta institutie sa va eliberez un document din care sa reaisa ca nu beneficiati de alocatia familiala.

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatia copil Corina56 Corina56 Buna seara, Sotul meu este plecat in Marea Britanie acolo lucreaza cu acte ,as vrea sa stiu daca copilul meu poate beneficia de alocatie la nivelul alocatiei ... (vezi toată discuția)
Intrebare - alocatie pentru minor roman nascut in spania 3costa3 bogdan 3costa3 bogdan buna ziua .as dori sa stiu daca pot beneficia de alogatia de stat ptr. copii acordata in romania ,daca muncesc in spania.copilul nascut in spania. (vezi toată discuția)
Alocatie pentru copil nascut in italia vlad89 vlad89 Buna ziua. Ma numesc Vlad si am o fetita in varsta de 4 ani nascuta in Italia.De aproape 2 ani am revenit permanent in Romania si am depus actele pentru ... (vezi toată discuția)