avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Plata impozitului masina pe firma
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Plata impozitului masina pe firma

Bună ziua , am cumpărat pe firmă o mașină a din străinătate în Decembrie 2023 și în data de 27/12/2023 am făcut RAR la mașină pe data de 8/02/2024 avem programare la înmatriculare , la primărie am scos de la taxe o mașină pe care am vândut-o în noiembrie 2023 și am înregistrat-o pe cealaltă care am cumpărat-o , îmi trebuia certificatul fiscal ca Sto arrivando! Radiez mașina vândută și mă pus sa plătesc impozitul pe mașină ce am cumpărat-o , cu toate ca mașina are programare la înmatriculare în 9/03:2024 . Am plătit impozitul pe mașină după factura , întrebarea me e dacă e corect Sto arrivando! Plătesc impozit pe mașină după factura , mulțumesc
Ultima modificare: Miercuri, 31 Ianuarie 2024
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Am cumpărat o mașină în luna 16/12:2023 și pe data de 27/12/2023 ... luta18@ymail.com luta18@ymail.com Am cumpărat o mașină în luna 16/12:2023 și pe data de 27/12/2023 am făcut RAR , mașina avea nr. de Germania acuma nu mai are numere e programată la ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, în data de 21 noiembrie 2023 am achiziționat un ... RobertP1986 RobertP1986 Bună ziua, în data de 21 noiembrie 2023 am achiziționat un autoturism de la o firma care se ocupa cu vânzarea de autoturisme, de la data de 8 decembrie ... (vezi toată discuția)
Contestatie rovinieta ciciilo ciciilo Buna ziua In 01 iulie 2010 am vandut prin contract de v-c un autoturism unei persoane. Am mers la Administratia financiara si am scos automobilul de pe ... (vezi toată discuția)