avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am cumpărat o mașină în luna 16/12:2023 și pe ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am cumpărat o mașină în luna 16/12:2023 și pe data de 27/12/2023 ...

Am cumpărat o mașină în luna 16/12:2023 și pe data de 27/12/2023 am făcut RAR , mașina avea nr. de Germania acuma nu mai are numere e programată la înmatriculare în data de 9/02/2024 . De la primărie mi-a trebuit certificatul fiscal și nu mi l-au eliberat până ce nu am plătit impozitul pe ea pe tot anul 2024 . Întrebarea mea e dacă e corect sa platesc impozit pe mașină dupa data de factura pentru-ca asa mi sa spus . Eu știam ca se plătește impozitul dupa un an de la înmatriculare , mulțumesc
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 10:48, 1 Februarie 2024
Impozitul se plătește în anul următor dobândirii proprietății. Nu după un an.

Deci , e corect ca m-au pus sa plătesc impozitul chiar dacă mașina nu a fost înmatriculată încă ?

Ultima modificare: Joi, 1 Februarie 2024
latka, utilizator
Da, e corect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata impozitului masina pe firma luta18@ymail.com luta18@ymail.com Bună ziua , am cumpărat pe firmă o mașină a din străinătate în Decembrie 2023 și în data de 27/12/2023 am făcut RAR la mașină pe data de 8/02/2024 ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, în data de 21 noiembrie 2023 am achiziționat un ... RobertP1986 RobertP1986 Bună ziua, în data de 21 noiembrie 2023 am achiziționat un autoturism de la o firma care se ocupa cu vânzarea de autoturisme, de la data de 8 decembrie ... (vezi toată discuția)
Cumparare si inregistrare masina din gemania mariantrifan mariantrifan Am si eu ceva nelamuriri cu privire la cumpararea si inscrierea unei masini SH din Germania. Am gasit sa cumpar o masina, o iau de la un dealer autorizat cu ... (vezi toată discuția)