avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general După rezilierea contractului cu contabila firmei ea ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

După rezilierea contractului cu contabila firmei ea trebuie sa predea baza de date?

Bună seara
După rezilierea contractului cu contabila firmei,ea este obligata sa îmi dea baza de date electronica?
Dacă da dacă se poate legea respectiva
Mulțumesc anticipat!
Ultima modificare: Miercuri, 31 Ianuarie 2024
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Schimbare contabil, contabilul vechi refuza orice colaborare silviu2403 silviu2403 Buna ziua, In luna noiembrie am schimbat contabilul cu care am lucrat 3 ani. Dupa ce am plecat acesta s-a suparat si momentan nu mai vrea sa colaboreze sub ... (vezi toată discuția)
Obligativitate contabil srl'd Cristi_nu Cristi_nu Buna ziua, Detin un Srl-D (firma de curatenie) in care sunt unic asociat si totodata eu fac si curatenie (nu am angajati). In acest caz,sunt obligat sa ... (vezi toată discuția)
Spatiu inchiriat proprietar nou denisa2011 denisa2011 buna seara, am un spatiu inchiriat pe o perioada de 5 ani de la o sc; proprietarul doreste sa vand spatiul cu o suma prea mare de bani ca sa-l pot cumpara. ... (vezi toată discuția)