avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Bună ziua.Copillu meu are cont Raiffeisen,și a ...
Discuție deschisă în Executare silită

Bună ziua.Copillu meu are cont Raiffeisen,și a câștigat o ...

Bună ziua.Copillu meu are cont Raiffeisen,și a câștigat o supa de bani la pariuri.A vrut sa depună banii pe card fiind o suma mare.I s-a blocat cardul pt control anaf.Cand I se va debloca cardul?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 09:35, 1 Februarie 2024
mergeti la anaf si lamuriti problema.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Blocare conturi de catre administratia financiara alexcri77 alexcri77 Buna ziua in data de 15.10.2010 am primit o instiintare(recomandata,cu semnatura) cum ca toate conturile (cel de salariu si credit) au fost blocate datorita ... (vezi toată discuția)
S-a câștigat o suma de bani la o agenție ... AdrianaNegrau AdrianaNegrau Se pune problema asa.S-a câștigat o suma de bani la o agenție de pariuri.Banii s-au depus intr-un cont la banca,dar au fost blocați de către ANAF. Nu ... (vezi toată discuția)
Poprire- s-a procedat corect? seby2193 seby2193 Buna ziua am o poprire pt 2 amenzi neplatite pe RAT din 2009 in cuantum de 412 lei mi-a venit acasa instiintarea de poprire in 2012 pe un cont mai vechi de ... (vezi toată discuția)