avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... REFUZ PLATA IN TOTALITATE DAUNE RCA? In decembrie am ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

REFUZ PLATA IN TOTALITATE DAUNE RCA? In decembrie am avut un ...

REFUZ PLATA IN TOTALITATE DAUNE RCA?

In decembrie am avut un mic accident, lovind masina din fata mea din cauza neatentiei.
De pe 12 decembrie de cand am depus dosarul, am fost instiintat la 5 zile (in termenul legal) cum ca dosarul este in asteptare datorita unei anchete facuta de cei de la OMNIASIG. Undeva in jurul zilei de 20 si ceva ianuarie am primit un răspuns de la ei, dupa ce i-am sunat eu de cateva ori, cum ca dosarul s-a solutionat si pot înainta procesul.
Service-ul la care apelez mereu a trimis acordul de intrare in reparatie, iar in casuta pentru plata acceptata este bifat NU.

Scrie faptul ca OMNIASIG va achita suma de 9200 in favoarea service-ului.

Mai jos specifica faptul ca s-a refuzat plata a 71,35 lei insemnand 2% de la ceva piese mici de la faruri, IAR mai jos specifica următoarele: regres NU, rate compensate 3566,86 lei, fransiza 100 euro + 4255,73 lei 25% din dauna conform art 4.3 din conditiile generale contractuale.

Imi poate cineva explica, va rog frumos, ce ar putea insemna? Momentan sunt doar pasat de la unul la altul cu telefonul fara a mi se da un raspuns concret.

Specific ca nici acum nu cunosc motivul pentru care dosarul meu a fost bagat in ancheta.
Cel mai recent răspuns: andrei555! , utilizator 15:46, 1 Februarie 2024
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata fransiza la casco - dauna prin regres rca gabi_celt gabi_celt Masina mi-a fost lovita de un cetatean care are RCA la Carpatica. Eu am CASCO la Omniasig. Dorind sa deschid dosarul de dauna prin CASCO ca mai apoi sa se ... (vezi toată discuția)
Ce sa fac daca asiguratorul nu-mi plateste reparatia ? valentin309 valentin309 sunt pagubit intr-un incident auto, vinovatul avand RCA la Carpatica Asig. peste tot aud de neseriozitatea lor in privinta recunoasterii daunelor si a platii ... (vezi toată discuția)
Suma maxima despagubire casco adrianahampu adrianahampu Buna ziua, Imi puteti spune va rog cum se calculeaza suma maxima despagubire pt polita casco? Am polita la Omniasig, primul inspector care a calculat suma ... (vezi toată discuția)