avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Bună... imi poate spune cineva ce tip de dobanda ...
Discuție deschisă în Executare silită

Bună... imi poate spune cineva ce tip de dobanda legala trebuie ...

Bună...
imi poate spune cineva ce tip de dobanda legala trebuie calculata în cazul unei sume decisa de instanta.....dobanda legala remuneratorie sau dobanda legala penalizatoare standard...va mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Dobanda legala calculata sc tudoracheelvis tudoracheelvis Buna ziua, Am de recuperat (eu ca societate comerciala ), 3400 lei de la alta societate comeciala, instanta s-a pronuntat printr-o sentinta ca obliga parata ... (vezi toată discuția)
Dobanda legala : buna ziua, short story : acum 3 ani am dat (persoana fizica ) ... anemoni anemoni Buna ziua, Short story : acum 3 ani am dat (persoana fizica ) un avans pt un imobil .(promisiune bilaterala de vanzare cumparare). NU si-au respectat ... (vezi toată discuția)
Dobanda legala pentru drepturi salariale obtinute prin sentinta judecatoreasca snic snic Buna ziua, Pentru drepturi salariale neplatite la timp, conform prevederilor contractului colectiv de munca, instanta obliga un angajator sa plateasca ... (vezi toată discuția)