avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna seara , am o problema cu un executoriu ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna seara , am o problema cu un executoriu judecătoresc ,Am ...

Buna seara , am o problema cu un executoriu judecătoresc ,Am primit o înștiințare de plată de in valoare de 4900 din care reprezintă 3770 debit și 1130 cheltuieli de judecată. După ce am platit toată suma , susține că mai am de platit 1000 de Ron angajamentul de plată.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:06, 2 Februarie 2024
Ce angajament, facut cu cine, exista pv pt acest onoratiu separat. Cine vi-i cere?
Faceti contestatie la executare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire salariu alinacomanescu alinacomanescu Buna ziua, In 2008 am facut un credit in valoare de 2500 ron, pe o periada de 2 ani. Ulterior creditul a fost vandut catre o firma de recuperare. Mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Abuz sau corectitudine? gabriela.g gabriela.g Stimati oameni care cunosateti intru totul litera legii, va rog ajutatima cu unraspuns. In urma incheierii unui contract de intermediere cu o agentie ... (vezi toată discuția)
Executare silita creante telefonie mobila neacsur neacsur Buna ziua in primul rand. Nu stiu daca sunt prima persoana care cere un sfat in aceasta siutuatie insa nu am gasit un topic similar din care sa ma pot ... (vezi toată discuția)