avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! Dacă până acum nu trebuia să plătim ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! Dacă până acum nu trebuia să plătim coșarul ...

Bună ziua! Dacă până acum nu trebuia să plătim coșarul pentru că bunicul meu era coșar atunci acum de ce trebuie să plătim?
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 15:51, 2 Februarie 2024
Bunicul dvs. era cosar si facea dumnealui treaba fara bani acasa, la rude... dar banuiesc ca la ceilalti cand mergea era platit, nu? Sau muncea benevol si traia din altceva, avea alte surse de venit?

La fec si cel ce vine la dvs. sa va faca treaba, poate din asta traieste, din asta pune mancare pe masa si n-ar mai avea din ce trai daca ar face la toti moka...
Ultima modificare: Vineri, 2 Februarie 2024
Ionut.ion, utilizator
Va puteti curata cosul singur.Cu siguranta atin invatat de la bunic.Mai apoi,nu este chiar greu.Multi oameni care folosesc inca lemne isi curata singuri cosurile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cos de fum pe calcan mai inalt i97ccp i97ccp Buna seara, Am autorizatie de constructie, cu alipire la calcan. Nu a fost nevoie de acordul vecinului pentru emiterea autorizatiei. Acum, vecinul vrea bani, ... (vezi toată discuția)
Bunicul soției mele a făcut act de întreținere unei familii.a ... tiberiu1977 tiberiu1977 Bunicul soției mele a făcut act de întreținere unei familii.A avut o nevastă care a murit și a trăi în concubinaj cu altă doamnă.A avut un fiu care a ... (vezi toată discuția)
Act de donatie sau contract de v-c? mos_ene mos_ene salutare la toata lumea am si eu mai multe nelamuriri si va rog daca putezi sa ma elucidatzi si pe mine:sa incepem cu inceputul(bunicul meu a murit in 1997 ... (vezi toată discuția)