avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 387 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... DE CE JUDECATORI ANULEAZA CERERILE PENTRU UZUCAPIUNE ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

DE CE JUDECATORI ANULEAZA CERERILE PENTRU UZUCAPIUNE PE BANDA ...

DE CE JUDECATORI ANULEAZA CERERILE PENTRU UZUCAPIUNE PE BANDA RULANTA ? MII DE CERERI SUNT ANULATE .
Motivele pot fi multe: fie cererea nu respecta prevederile codului de procedura civila cu privire la formularea unei actiuni; fie nu sunt indeplinite conditiile privind uzucapiunea; fie nu este indicat paratul in cerere... etc...
Pentru ca din pacate marea majoritate sunt formulate aiurea(acesta e termenul)de justitiabili care copiază ,,modele "luate cine știe de unde,nu sunt în măsura sa indice paratii cu care se judeca,nu timbreaza, nu inteleg ce anume solicita instanta in procedura regularizarii si nu complinesc lipsurile indicate etc.In lumea civilizata nu exista posibilitatea de a te adresa justiției fără a fi reprezentat de avocat ,în legislația noastră când s a încercat acest lucru doar în recurs unde se pun probleme complexe de drept CCR a declarat neconstituțional artic respectiv.Exista și situații destul de numeroase în care judecătorii exagerează ca să nu spun abuzează de aceasta procedura pt a scăpa de dosare,comoditate,etcetc.
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Februarie 2024
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara minori me_magiciano me_magiciano Ce inseamna \\"Pentru complinirea lipsurilor cererii reconventionale\\"? Asta apare la solutie pe scurt. Iar la complet apare \\"C1 minori civil ... (vezi toată discuția)
Art. 201 c. proc. civ. TheThunder49 TheThunder49 Bună seara! Se pare că trăim într-o socitetate în care justiţia este stâlpul de bază, avem texte de lege, avem CONSTITUŢIE ( art. 21 (3) ), avem de ... (vezi toată discuția)
Ce înseamnă prescurtările care apar pe citativ: nr, tc, dc...? ... sorein sorein Ce înseamnă prescurtările care apar pe citativ: NR, TC, DC...? (există și altele?) Exemplu: Reclamant: 1. NR Vasilică 2. NR ... (vezi toată discuția)