avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Sediu pfa intr-o casa luata prin credit ipotecar.
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Sediu pfa intr-o casa luata prin credit ipotecar.

Buna ziua,

Am o casa luata prin credit ipotecar. Exista vreo procedura prin care imi pot declara o camera din casa ca si sediu al pfa ului astfel incat sa-mi pot plati din venitul brut ~300 eur drept chirie? Daca da, sunt acesti bani drept cheltuiala deductibila? Tin sa mentionez ca la infiintarea PFA-ului, am trecut ca si sediu ap. parintilor
Ultima modificare: Luni, 5 Februarie 2024
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Declaratii si contributii pfa, nou infiintat ionam_2002 ionam_2002 Buna ziua, Saptamana care tocmai s-a incheiat am infiintat PFA-ul meu, am obtinut certificatul de la ONRC. Sunt angajata cu contract de munca pe perioada ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli intretinere sediu firma. Anastasia gar Anastasia gar Cheltuieli intretinere sediu firma. Buna ziua, pt un pfa de medic colaborator, ce are sediul in apartamentul meu, proprietate personala, la infiintarea pfa ... (vezi toată discuția)
Cum se pot deduce cheltuielile in cazul pfa-ului roxanad29 roxanad29 As avea o nelamurire... daca eu imi execut activitatea in apartamentul trecut pe numele parintilor si toate cheltuielile sunt trecute pe numele acestora, se ... (vezi toată discuția)