avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1299 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Daca nu am venit mai platesc pensie alimentara?
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Daca nu am venit mai platesc pensie alimentara?

Daca nu am venit mai platesc pensie?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 16:56, 5 Februarie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, instanta va stabili cunatumul pensiei raportat la salariul minim pe economie,
De ce nu aveți venit`? Păi dacă aveți obligații, vă angajați și veți realiza venituri lunare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara ankalupu ankalupu Buna ziua, am 2 copii din cosatorii diferite,pt unul din ei a fost stabilita pensia alimentara de 25% din salar, firma la care lucrez tragea lunar suma si o ... (vezi toată discuția)
Neplata pensie minor adalyfe adalyfe buna-ziua. am un copil de 7 ani. tatal copilului a terminat somajul luna trecuta,cand mi-a trims o suma infima de 32lei! desi a fost obligat sa plateasca 1/4 ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentara I.Iulian I.Iulian Buna ziua,sunt în neclar cu câteva probleme cu care ma confrunt la momentul de față și vreau să stiu ce este de facut,în cazul în care se poate face ... (vezi toată discuția)