avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1013 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ca psiholog clinician pot să angajez, in cadrul ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ca psiholog clinician pot să angajez, in cadrul cabinetului ...

Ca psiholog clinician pot să angajez, in cadrul cabinetului logopezi sau pedagog de recuperare?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:23, 6 Februarie 2024
Puteti angaja, intrucat nu cunosc sa existe un impediment legal in aceasta privinta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spor 15% logoped logoped sunt profesor lgoped la un cabinet logopedic interscolar ( acest cabinet functioneaza la o scoala de masa / invatamant obisnuit ) , in Legea invatamantului ... (vezi toată discuția)
Un cabinet individual de psihologie , de ex, poate sa incheie un contract de bunca cu psihologul care detne cabinetul? ecopreda ecopreda Am urmatoarea speta: Intrun contact cu finatate europeana partenerul ese un cabinet individual de psihiatrie care in baza acordului de parteneriat s-a angajat ... (vezi toată discuția)
Angajare viorelus viorelus Daca la angajarea mea ca psiholog intr_o institutie bugetara se cere un an vechime ca psiholog stagiar ,aceasta conditie se considera indeplinita daca am ... (vezi toată discuția)