avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 413 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Sunt incadrat cu functia de asistent ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Sunt incadrat cu functia de asistent medical de radiologie ...

Buna ziua,

Sunt incadrat cu functia de asistent medical de radiologie la o clinica medicala cu norma intreaga de 6 ore pe zi. Salariul brut este 3000 ron. Am intrebat angajatorul de ce nu mi se mareste salariul brut la 3300 (salariul minim pe economie la nivel national) si mi s-a raspuns ca doar pentru norma de 8 ore s-a marit la 01.10.2023 si ca eu nu ma incadrez la norma intreaga. Asa este? Eu nu beneficiez de aceasta marire?
Cel mai recent răspuns: Georgiana1508 , utilizator 16:23, 28 Octombrie 2024
Bună ziua! Din câte știu pe radiologie este program special de 6 ore din cauza radiațiilor. Vii se pare normal sa fiu taxata la bani pentru asta? Mulțumesc.

Cornel Vasile a scris:

Este normal ca salariul sa se raporteze la durata timpului de munca ... daca aveti 6 ore/zi , nu aveti cum sa fiti platita la 8 ore/zi.

Puteți sa mi explicați ce este acest ROI al firmei? Va mulțumesc.
Ultima modificare: Sâmbătă, 26 Octombrie 2024
Cornel Vasile, Consilier juridic
ROI = regulamentul de ordine interrioara ..care mai nou poarta denumirea de Regulament Intern.

Detalii gasiti aici:
[ link extern ]
Ultima modificare: Sâmbătă, 26 Octombrie 2024
Cornel Vasile, Consilier juridic
Mulțumesc

Cornel Vasile a scris:

ROI = regulamentul de ordine interrioara ..care mai nou poarta denumirea de Regulament Intern.

Detalii gasiti aici:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program lucru sef sectie radiologie ligiarares ligiarares Buna ziua. Care este programul de lucru al medicului sef de sectie radiologie/medicina nucleara (deci lucru cu radiatii, totul desfasurandu-se sub ... (vezi toată discuția)
Program ture radiologie padurean irina padurean irina vreau sa va intreb daca e legal sa se lucreze 12 ore in lab radiologie? mai nou ni se impune un program 12 cu 24.....??? multumesc! lucram in 3 ture! (vezi toată discuția)
Lncadrare asistenta de radiologie dan_rodica dan_rodica Buna ziua, va cer o lamurire. Lucrez intr-un cabinet dentar cu radiologie dentara. Stiu de la colegele din spitalul municipal ca in radiologie se acorda spor ... (vezi toată discuția)