avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1459 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua, Avem un salariat care are 61 ani, 40 ani ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua, Avem un salariat care are 61 ani, 40 ani vechime de ...

Buna ziua,
Avem un salariat care are 61 ani, 40 ani vechime de munca cotizati, grupa de munca 3 ani.
Se poate pensiona anticipat pe noua lege a pensiilor nr. 360/2023 in septembre 2024 ,fara penalizare?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 15:16, 6 Februarie 2024
Daca are minim 40 de ani de stagiu, din care 35 ani sunt contributivi, atunci pe legea 360/2023 are acces la pensia de limita de varsta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! tatal meu a iesit la pensie cu penalizare in luna ... viceramo viceramo Buna ziua! Tatal meu a iesit la pensie cu penalizare in luna aprilie 2024, avand varsta de 60 ani si perioada de cotizare 40 ani/10 luni si 12 zile. Tinand ... (vezi toată discuția)
Buna ziua conform noii legi a pensilor din septembrie 2024 1. ... emy1991 emy1991 Buna ziua Conform noii legi a pensilor din septembrie 2024 1. Pensia anticipata ( fara penalizare ) cu 40 ani contributivi se va ... (vezi toată discuția)
Pensionare la 60 de ani fara penalizare din septembrie 2024 ANDREI SĂNDEL ANDREI SĂNDEL Dacă am lucrat 38 de ani, din care 7 ani în grupa a 2 a de muncă, și am vârsta de 60 de ani, pot ieși la pensie fără penalizare?. Vă mulțumesc ... (vezi toată discuția)