avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Trei nume de familie dupa casatorie - este posibil?
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Trei nume de familie dupa casatorie - este posibil?

Buna ziua! Ma voi casatori in curand cu un cetatean strain care are 2 nume de familie. Eu insami am unul singur, dar as dori ca dupa casatorie sa reunesc numele noastre. Problema este ca nu stiu care este limita numerica pentru numele de familie, adica daca pot avea 3 nume de famile, de aceea m-as bucura pentru ajutorul oferit de dvs in acest sens. Va multumesc anticipat!
Ultima modificare: Miercuri, 7 Februarie 2024
irina0508, utilizator

Alte discuții în legătură

Schimbare nume dupa casatorie ancabut ancabut Buna ziua. M-ar interesa daca exista posibilitatea schimbarii numelui dupa casatorie. Eu mi-am pastrat numele de 'fata' la oficierea casatoriei. Ulterior am ... (vezi toată discuția)
Permis de sedere permanent ca membru de familie a unui cetatean roman kiki_mihailescu kiki_mihailescu Buna ziua! As dori sa ma ajutat putin cu o problema cu care m-am confruntat inainte de a calatori in scop turistic in Paris, Franta. Sunt cetateana cubaneza cu ... (vezi toată discuția)
Casatorie cetatean eu cu cetatean non-eu si cartea de rezidenta Joana77 Joana77 Buna Ziua, Ma numesc Ioana si sunt cetatean roman si viitorul meu sot este cetatean indian.La anul in luna Ianuarie,ne vom casatori civil in India la ... (vezi toată discuția)