avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită buna ziua . anul trecut in septembrie am primit o ...
Discuție deschisă în Executare silită

buna ziua . anul trecut in septembrie am primit o oferta de la ...

buna ziua . anul trecut in septembrie am primit o oferta de la firma de recuperatori eos am mers am platit datoria cat a trebuit iar acum o saptamana am fost instintat ca am propire pe trei conturi din banca cum este posibil asa ceva cand eu am platit si ei imi pun propire ,ce trebuie sa fac in acest caz
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 11:14, 9 Februarie 2024
Mergeti cu dovada platii la firma de recuperare.Poate este o greseala la ei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu societate de recuperari creante mariusmocan mariusmocan Buna ziua, in anul 2004 am facut un cred la o banca in vederea achizitionarii unui calculator. Am platit cu mici intarzieri (in functie de salariu ) de cate 3 ... (vezi toată discuția)
Eos ksi Flovyo Flovyo In 2013 am contactat un credit pe care nu am putut sa-l platesc iar in 2015 am fost executat silit si mi s-a instituit poprire pe salariu in urma unei decizii ... (vezi toată discuția)
Credit la banca akula11 akula11 am facut un credit la o banca in anul 2006 la ING mai precis si datorita unor intarzieri de plata m-am trezit cu o notificare de la sc.Kruk sa ca reprezentant ... (vezi toată discuția)