avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 376 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintez un srl si preiau o autorizatie taxi
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintez un srl si preiau o autorizatie taxi

Buna ziua!As dori sa infiintez un srl, si sa preiau o autorizatie taxi.Nu voi avea activitate pe el pentru ca nu am masina, de aceea as opta la inceput pentru impozit de 16% pe profit.
Daca reiau activitatea in timpul anului oare pot reveni la micro 1%?
Si as dori sa va intreb daca inffiintez acest srl pentru taxi, si sotia are o activitate de meditatii particulare copii(muzica), putem activa cu ambele acgivitati pe acelasi srl, sau este bine sa fie despartite?(sa nu se complice)
Va multumesc anticipat!
Ultima modificare: Vineri, 9 Februarie 2024
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Microintreprinderi rodica1106 rodica1106 Buna ziua, Am o microintreprindere infiintata in 2004. In 2007 a trecut la impozit pe profit, iar in ianuarie 2009 am suspendat activitatea. Doresc sa-mi ... (vezi toată discuția)
Pfa,ii,if sau srl...sau altele? Paxman Paxman Buna ziua! Eu cu sotia mea vrem sa deschidem un PFA,SRL sau IF pentru meditatii in domeniul muzical-instrumente si muzica de camera(vom lucra 2 persoane)..Ce ... (vezi toată discuția)
P.f.a sau srl? solomcarmendamiela solomcarmendamiela am autorizatie de artificier, doresc sa-mi deschid o afacere in acest sens ( participare la festivitati, nunti, etc. cu jocuri de arificii).Am actele necesare ... (vezi toată discuția)