avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA,II,IF sau SRL...sau altele?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA,II,IF sau SRL...sau altele?

Buna ziua!
Eu cu sotia mea vrem sa deschidem un PFA,SRL sau IF pentru meditatii in domeniul muzical-instrumente si muzica de camera(vom lucra 2 persoane)..Ce forma recomandati dintre acestea?Sau poate sunt si altele....Mentionez ca venitul la inceput va fi sub 2000ron pe luna.
Si vreau sa va mai intreb cu ce cod caen se incadreaza activitatea si ce diplome de studii avem nevoie pentru deschidere?Putem sa dam meditatii numai la instrumentele care le avem inscrise pe diploma sau si la altele?De exemplu sotia ar vrea si la pian,dar nu este inscris acest instrument pe diploma,chiar daca a studiat pianul.
Va multumesc pentru timpul acordat!
Ultima modificare: Marți, 8 Mai 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Paxman , utilizator 18:55, 8 Mai 2018
Buna ziua.
Infiintati un SRL, cu impozit pe microintreprindere.
Cota de impozitare este 3%, daca nu veti avea angajati, sau de 1%, daca veti avea cel putin un angajat.
Autorizati caen 9002- Activitati suport pentru interpretare artistica (spectacole).

Buna ziua si va multumesc de raspuns!Nu stiu cat de bune este varianta cu SRL-ul pentru noi vand in vedere ca trebuie platit si contabilul,si noi nu realizam venituri maril,si ca legislatia este ambigua in ceea ce priveste drepturile administratorului care efectueaza el singur serviciile in SRL.Sunt persoane care au fost sanctionate de ITM pentru munca la negru neffiind angajati.
Va multumesc pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen georgehc georgehc Buna ziua, Infiintez un SRL prin care imi voi propune achizitionarea de consumabile si accesorii necesare in institutiile de spectacole ( prin SEAP). Ma ... (vezi toată discuția)
Inteprindere familiala Paxman Paxman Buna ziua!Soția mea este angajata cu norma intreaga,dar ar vrea sa deschida o firma pentru meditatii muzicale. Care ar fi variantele cele mai bune cu taxe mai ... (vezi toată discuția)
Alegere caen sound design Anca Diana Anca Diana Buna ziua, Doresc sa deschid o firma cu obiectul de activitate sound design si muzica pentru jocuri si filme, si am unele nelamuriri: 1. Ce coduri caen se ... (vezi toată discuția)