avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Referent grad III, inspector
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Referent grad III, inspector

Buna ziua! Cine ma poate lămuri și pe mine?Am înțeles ca din postul de referent III, fiind cu încadrare pt studii medii nu pot sa mai promovez in grad, studiile superioare fiind absolvite inainte de angajare, dar măcar se considera vechime in specialitatea studiilor sau doar vechime in munca? Adică daca sunt angajata pentru 2-3-5 ani pot apoi sa candidez pt un post de inspector alta clasa (I) sau rămân mereu blocată in poziția asta? In cazul in care este posibila trecerea trebuie alt concurs sau o transformare a postului? Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Administratie locala Mirela28 Mirela28 Am o colega nelamurita...este angajata ca referent cl III, gradul superior, treapta 2 (contabil) iar acum a fost creat in orgamigrama un post de inspector ... (vezi toată discuția)
Promovare pe studii superioare alehandraa alehandraa Buna ziua. Sunt referent cu studii medii din anul 2001 intr-o institutie publica,personal contractual cu casa, in anul 2010 am absolvit Facultatea de ... (vezi toată discuția)
Transformare post functionar public studii medii in post functionar public studii superioare m1haellla m1haellla Buna ziua. Am fost angajata in 01.03.2014 pe un post de functionar public-referent III superior-studii medii la registru agricol. Am studii superioare, dar ... (vezi toată discuția)