avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 853 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bună ziua. Am o datorie de 1200 de euro la Spark ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bună ziua. Am o datorie de 1200 de euro la Spark România, ceanța ...

Bună ziua.

Am o datorie de 1200 de euro la Spark România, ceanța a fost vândută către un recuperator din Germania.
Între timp Spark și-a retras activitatea din România. Întrebarea mea este: mai pot fi executat silit având în vedere ca firma nu mai există în România, nu mai există număr de contact sau sediu iar eu nu am cum să iau legătura cu ei. În același timp, este legal ca cei de la firma de recuperări să comunice cu mine în limba engleză atât timp cat eu sunt cetățean Român iar serviciile au fost contractate de la o firmă înregistrată în România?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 18:37, 9 Februarie 2024
Din moment ce creanță a fost cesionata nu mai contează ca Spark sau cum se numeste firma mai are sau.nu sediul.in România.Cat privește recuperatori cât timp doar va trimit notificări nu e o problema indiferent ca sunt sau nu în engleza.Nu i băgați în seama și lăsați sa treacă timpul iar dacă va dau în judecata mergeți cu actele la av..
Ultima modificare: Vineri, 9 Februarie 2024
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt stresat de o firma de recuperari lgligor lgligor Ce sa fac? Am avut un card de la o sc nebancara, am platit pana in luna iulie 2009(ultima plata). Dupa un timp am intrebat la chiseul lor despre situatia mea ... (vezi toată discuția)
Cesionarea creantei bancare andresclaudia andresclaudia am un contract de credit bancar(nevoi personale fara ipoteca)din 2007. Ultima rata achitata in aprilie 2008. creditul a fost cesionat in data de30 01 2009 ... (vezi toată discuția)
Credit ipotecar-va rog un sfat, urgent grigorevasile58 grigorevasile58 Sunt in cam in aceeasi situatie cu cea a utilizatorului Asul28, am un credit bacar care a fost vandut catre o firma de recuperari. Am luat legatura cu cei de ... (vezi toată discuția)