avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 853 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Am făcut un abonament la Orange și după câteva ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Am făcut un abonament la Orange și după câteva luni a mărit ...

Am făcut un abonament la Orange și după câteva luni a mărit factura fără să fiu informat. De atunci nu am mai plătit factura și am reziliat contractul, am plătit toate facturile restante dar acum după o lună după ce am reziliat contractul am primit pe mail o factură de 500 de lei de la Orange, ar trebui să o plătesc sau ce să fac?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 11:53, 11 Februarie 2024
Daca ați încălcat termenii contractuali, când ați semnat contractul, trebuie să plățiți tot ce datorați, sau daca va opuneți riscați să fiți executat silit.
Analizați cu mare atenție contractul, să vedeți ce clauze ați semnat.
Ultima modificare: Duminică, 11 Februarie 2024
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Orange, neplata facturii MutuA. MutuA. Bună seara, Pe data de 11.10.2016 am încheiat un contract cu Orange valabil 24 de luni pentru a putea obține un telefon împreună cu un abonament de ... (vezi toată discuția)
Factura neplatita lore23 lore23 am si eu o factura orange neplatita in valoare de 700 lei,restanta de aprox 4 luni.Am primit deja scrisori de avertizare de la orange si as dori sa stiu cat de ... (vezi toată discuția)
Recuperatori creante berlo alexandru berlo alexandru Buna ziua ma numesc B. A. din Timisoara, si va rog daca puteti sa ma ajutati in problema cu firma recuperatoare de creante, Eu am avut 2 abonamente ... (vezi toată discuția)