avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună seara. Am făcut contestație împotriva ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună seara. Am făcut contestație împotriva clasării unui ...

Bună seara. Am făcut contestație împotriva clasării unui dosar penal de către procuror,am depus la prim procuror ,după cît timp o să primesc rezultatul contestației depusă ?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 18:07, 25 Februarie 2024
Bună seara. In termen de 20 de zile sau niciodata veti primi un raspuns. Dupa 20 de zile formulati plangere la judecatorul de camera preliminara de la instanta careia i-ar reveni competenta sa judeca cauza in prima instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere impotriva ordonantei de clasare nicolaehaj nicolaehaj Buna, In urma cu cateva zile am depus o plangere impotriva solutiei de clasare in cadru unui dosar administrat de parchetul de pe langa judecatorie respectiv ... (vezi toată discuția)
Ordonantade clasare data de parchet. unde fac contestatie? carui for superior ? cornaca cornaca Buna seara , indrasnesc a face o intrebare privind: ORDONANTA DE CLASARE . A reclamat pe un fermier pentru Tulburare de Posesie care imi ocupa un teren pe ... (vezi toată discuția)
Hotararea definitiva in penal cristinabirche cristinabirche Buna ziua Este vorba de plangerea impotriva solutiei de neurmarire la instanta respinsa ca nefondata,desi dosarul nu este completat! Am rugamintea sa imi ... (vezi toată discuția)