Ce șanse am de a plăti o restanță la factura de telefon, pe două luni, la contractul cu Romtelecom a tatălui meu, decedat în urmă cu 20 de ani. Factura neplatită e de acum un an. Până acum un an am plătit facturile, cu toate că nu prea foloseam serviciile. Între timp a decedat și mama. Am făcut cerere de suspendare a contractului, la care am anexat și Certificatul de deces. Timp de mai multe luni am tot plătit facturile, până când am refuzat să mai plătesc. După două luni s-a suspendat postul telefonic, dar a rămas o restanță pe două luni de plătit. Nu le-am plătit. De atunci, pe adresa tatălui meu, unde locuiesc acum sosesc tot felul de înștiințări de la recuperatori. Nu s-a întâmplat nimic, încă. Ce șanse am eu să mă oblige să plătesc suma respectivă, de 130 lei cu penalități incluse. Vă mulțumesc !
Datorie telefon
alxxx
În anul 2005 am încheiat un contract cu o firma de telefonie mobilă pe o perioadă de 1 an. După aproximativ 6 luni am pierdut telefonul mobil, iar până ... (vezi toată discuția)
Proces cu eos-ksi
ionmarin80
Buna ,
Am avut un contract de internet si telefonie fixa cu Romtelecom , incepind cu vara anului 2006 . Acest contract a fost semnat pentru o perioada de 2 ... (vezi toată discuția)