avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Ce șanse am de a plăti o restanță la factura de ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Ce șanse am de a plăti o restanță la factura de telefon, ...

Ce șanse am de a plăti o restanță la factura de telefon, pe două luni, la contractul cu Romtelecom a tatălui meu, decedat în urmă cu 20 de ani. Factura neplatită e de acum un an. Până acum un an am plătit facturile, cu toate că nu prea foloseam serviciile. Între timp a decedat și mama. Am făcut cerere de suspendare a contractului, la care am anexat și Certificatul de deces. Timp de mai multe luni am tot plătit facturile, până când am refuzat să mai plătesc. După două luni s-a suspendat postul telefonic, dar a rămas o restanță pe două luni de plătit. Nu le-am plătit. De atunci, pe adresa tatălui meu, unde locuiesc acum sosesc tot felul de înștiințări de la recuperatori. Nu s-a întâmplat nimic, încă. Ce șanse am eu să mă oblige să plătesc suma respectivă, de 130 lei cu penalități incluse. Vă mulțumesc !
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 14:14, 14 Februarie 2024
Daca nu platiti,or sa va puna poprire pe salariu.
Veți fi executat silit, veți plăti și taxă de timbru și cheltuieli de executare silită...., veți plăti suma inițială de vre-o zece ori.
Ultima modificare: Miercuri, 14 Februarie 2024
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorie telefon alxxx alxxx În anul 2005 am încheiat un contract cu o firma de telefonie mobilă pe o perioadă de 1 an. După aproximativ 6 luni am pierdut telefonul mobil, iar până ... (vezi toată discuția)
Recuperare debit firma de recuperare llululiliana llululiliana Bună ziua ! În anul 2013 am renuntat la contractul cu romtelecom. am plătit toate facturile la zi și cam de vreo doi ani mai bine zis din 2016 tot primesc ... (vezi toată discuția)
Proces cu eos-ksi ionmarin80 ionmarin80 Buna , Am avut un contract de internet si telefonie fixa cu Romtelecom , incepind cu vara anului 2006 . Acest contract a fost semnat pentru o perioada de 2 ... (vezi toată discuția)