avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Hranirea porumbeilor si a animalelor pe proprietate ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Hranirea porumbeilor si a animalelor pe proprietate privata Buna ziua! Am problema de mai jos si as dori sa stiu daca exista ...

Buna ziua! Am problema de mai jos si as dori sa stiu daca exista vre-o lege care sa ma apere? Locuiesc la casa in Cluj -Napoca. Am un catel pentru care diferiti indivizi venau si aruncau resturi de alimente. ( si si la Vecini). Am pus afis sa nu m hraneasca cateii, dar degeaba. In ultima vreme au inceput sa arunce seminte si daca le rog sa numai arunce argumenteaza ca au dreptul sa hraneasca porumbei. Astfel au obisnuit o gramada de porumbei sa stee in curtea noastra facand o mizerie. Ce as putea sa fac? Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 18:01, 12 Februarie 2024
Pai ce sa faceti? Niste filmari acolo, in zile diferite - fara tam-tam si apoi reclamati la politia locala - daca ii cunoasteti cat de cat - si chiar daca nu ii cunoasteti. O sa explice la politie Legea despre care vorbesc dansii.
Faza cu porumbeii este peste tot, dar la noi doar copii fac acest lucru in parcuri...
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Protectie animale fara stapan! irastoica irastoica Buna ziua! In primul rand va doresc un nou an plin de liniste si tot ceea ce va doriti,cu imbelsugare fara risipa inutila si cu sanatate,tot fara risipa,cu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! in prezent exista vreo lege care sa-mi interzica ... mio.c mio.c Buna ziua ! In prezent exista vreo lege care sa-mi interzica sa hranesc cainii comunitari, au fost sterilizati si lasati liberi de unde i.au luat. Vecinii au o ... (vezi toată discuția)
Asociatie de proprietari, certuri între vecini exoticbeauty1 exoticbeauty1 asociate de proprietari,certure dintre vecini. Buna ziua,curtea comuna a blocului poate fi folosita si de proprietari de caini?Avem un bloc cu curte privata ... (vezi toată discuția)