avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 141 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Epidemia de rujeolă a fost declarată prin Ordin al ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Epidemia de rujeolă a fost declarată prin Ordin al MS nr. 4128/05.12.2023. ...

Epidemia de rujeolă a fost declarată prin Ordin al MS nr. 4128/05.12.2023. Însă, în ceea ce privește gripa, a fost doar instituită starea de alertă epidemiologică determinată de gripă, fără a fi declarată epidemie de gripă.
Considerați că se pot acorda angajaților sporul pentru activitate în condiții deosebit de periculoase conform articolului unic al Anexei 2 la Regulament-cadru, lit. A, pct. 9 al HG nr. 153/2018?

Alte discuții în legătură

Spor sanatate risc sau stres NicolBaicu NicolBaicu Buna ziua. Lucrez in domeniul sanitar si incepand cu 1 martie avem 0% spor de stres sau risc, deoarece , spune angajatorul, nu are buletin de determinare prin ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, oare ma puteti ajuta cu un articol de lege unde este ... Maricica124 Maricica124 Buna ziua, oare ma puteti ajuta cu un articol de lege unde este mentionat ce categorie de medici beneficiaza de spor O % ? Pe scurt, un medic epidemiolog ... (vezi toată discuția)
Spor conditii vatamatoare Elena Laura C. Elena Laura C. Buna ziua, Sunt functionar public (consilier principal) intr-o institutie din subordinea ministerului agriculturii. Din anul 2018 cand s-au modificat ... (vezi toată discuția)