avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 347 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... DUPA CE SOLUTIE SE POT RADIA DIN CF O IPOTECA. FIRMA ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

DUPA CE SOLUTIE SE POT RADIA DIN CF O IPOTECA. FIRMA DE RECUPERARE ...

DUPA CE SOLUTIE SE POT RADIA DIN CF O IPOTECA. FIRMA DE RECUPERARE NU SE GASESTE,ACT CA A FOST ACHITATE SUMA ESTE.DESPRE ACEST CAZ STIE DOAMNA EZACUTOR .DACA DOAMNA DA UN ACT ESTE AJUNSE ???ACEST CAZ ESTE MAI MULT DE 9 ANI INCA ESTE ASA LA CF CA ESTE BLOCATE.FOARTE FRUMOS CER CA- SA DATI UN RASPUNS SI MULTUMESC FOARTE FRUMOS.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:56, 13 Februarie 2024
@ interventie moderator.

Nu mai scrieti cu majuscule ..este greu de citit, respectiv este o incalcare a Regulamentului de postare in Forum.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca este o solutie de rezolvare la urmatorul caz..cine a facut ... fecsketata1958@gmail.com fecsketata1958@gmail.com DACA ESTE O SOLUTIE DE REZOLVARE LA URMATORUL CAZ..CINE A FACUT O PROCURA SPECIALA PENTRU ALT PERSOANA A DECEDAT.SOTUL LUI NU STIE NIMIC ERA DEPARTE DE CASA ... (vezi toată discuția)
Dreptul la zile libere ellaene ellaene Intrucat am lucrat 7 zile continuu, a 8-a zi cerand dreptul la o zi libera si mi s-a refuzat spunandu-mi ca sunt nesimtita si ca pana la 3 august nu am dreptul ... (vezi toată discuția)
Fara cuvinte....? VALCEA CYTY VALCEA CYTY MAR INTERESA RASPUNSUL UNUI SPECIALIST......!SE POATE VINDE UN APARTAMENT FARA CADASTRU, PRACTIC UN APARTAMENT: REZULTAT DIN URMA DEZMEMBRARI ALTUI APARTAMENT ... (vezi toată discuția)