avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1339 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Bună ziua, As dori și eu un răspuns pentru ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Bună ziua, As dori și eu un răspuns pentru următoarea speță!! ...

Bună ziua,
As dori și eu un răspuns pentru următoarea speță!!
Dacă sunt in posesia unei construcții cu autorizație de construire definitiva,iar terenul este al primăriei,este posibil că o alta societate a primăriei sa intabuleze peste primărie??
Menționez că am adresa acolo,și sunt trecut în Cartea Funciara!!
Dacă nu este legal,ce se poate face??Menționez că terenul a fost al primăriei și transferat la administrația pietelor
Mulțumesc frumos!!

Alte discuții în legătură

Buna ziua! aș dori sa aflu și eu rezolvarea în următoarea ... Buna ziua! Aș dori sa aflu și eu rezolvarea în următoarea situație: - dețin un spatiu comercial,pe persoana fizica,cu autorizație de construire ... (vezi toată discuția)
Bună ziua!! mă aflu în posesia unei construcții cu autorizație ... Bună ziua!! Mă aflu în posesia unei construcții cu autorizație valabile,pe terenul Primăriei!!Clădirea a fost construită în \'98,și am dobindit-o ... (vezi toată discuția)
Autorizatie constructie cocomar cocomar Buna ziua, In anul 2010 am facut o supraetajare din lemn pe constructia existenta care nu era intabulata, acum doresc sa intru in legalitate si sa obtin ... (vezi toată discuția)