avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 623 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... buna ziua, am un ordin de restrictie si mi s-a aplicat ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

buna ziua, am un ordin de restrictie si mi s-a aplicat o bratara ...

buna ziua, am un ordin de restrictie si mi-sa aplicat o bratara si mi-sa dat un tel. pe care eu sunt obligat sa-l incarc desi am o bratara legata de picior nu vad rolul telefonului. eu acum vreau sa ma duc sa traiesc la munte in salbaticie pentru
o perioada nedeterminata unde nu exista curent pentru am incarca tel. respectiv. la politie nu au stiut sa-mi dea un raspuns si as vrea sa stiu care procedura in acest caz
va multumesc anticipat! :-}
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 08:17, 15 Februarie 2024
Va trebui sa respectati atat obligatia de purtare a bratarii in egala masura cu incarcarea dispozitivului ptr incarcat, dispozitiile ordinului de restrictie , in caz contrar incalcarea oricareia din masuri constituie infracţiune. Nu intereseaza unde mergeti dv ci ca acel dispozitiv de monitorizare a persoanei dv sa fie activ.
Pt a nu va agrava situația ar fi bine sa lăsați traitul.in pustiu pentru mai târziu sau sa căutați măcar o zona cu minim acces la civilizație..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Agresiune din partea sotului in fata copilului utilizator54 utilizator54 As avea nevoie de un sfat daca se poate. Pe scurt, sunt casatorita si impreuna cu sotul avem un copil. Relatia cu sotul nu e tocmai buna si suntem in pragul ... (vezi toată discuția)
Vecini scandalagii c_stefania c_stefania Buna ziua, Am citit legea nr 61/1991 privitoare la linistea si ordinea pulica insa raman cu cateva nelamuriri. Prolema pleaca de la vecinii de deasupra la ... (vezi toată discuția)
Test pozitiv dupa 14 zile de izolare Adrian_Ilie_Argesanu Adrian_Ilie_Argesanu Buna ziua! Un membru al familiei a fost pozitiv, a stat 14 zile in carantina acasa, la iesire i s-a cerut test negativ pentru intoarcerea la munca, dar la ... (vezi toată discuția)