Pai dacă probabil ca toți care ați răspuns activati în acest domeniu al băncilor oneste și corecte sigur ca nu îmi veți da mie acum dreptate, deși punctul meu de vedere mi se pare chiar și logic nu numai anormal și incorect, eu știu și înțeleg fb dobândă dobândă ca nu este gratis, dar nici asa în primul rand sa,ți tragi tu partea ta si abia apoi dacă mai trăiesc sa,mi vina și mie rândul!?!, pai cum o fi posibil asa ceva mai tovarășilor?!?.însă eu o sa,mi continui demersul meu pana la capăt ca oricum am văzut cum se pune problema și aici și pe pagina de avocat Cuculis si asociații și o sa vad ce răspuns și punct de vedere voi primi și de acolo și dacă o sa aveți voi dreptate o sa revin aici sa va felicit, iar dacă nu va dați seama ce o sa zic...despre specialiștii din aceasta platforma...ca acest subiect a apărut și prin social media într-o perioada despre abuzurile și clauzele ascunse în contracte ale băncilor corecte și cinstite în opinia mariilor voastre aici?!?. Si repet, Eu înțeleg sa plătesc toată dobanda aceea calculata care apare la final de grafic dar vreau si consider ca trebuie sa o plătesc în rate egale cap coada pe tot parcursul rambursării și nu în prima faza doar dobânda cu preponderență și abia apoi hai sa îl băgăm și pe prost în zama?!?!?.
Alexandrarares a scris:
FRANCU_CONSTANTIN a scris:
o sa ma adresez în acest sens în primul rand PC și sunt curios ce răspuns îmi va da în raport cu cel al dv de aicea?!?
O sa primiti acelasi raspuns pe care vi l-a dat gi-jane2.