ContSters123067 
	    	Utilizator

ContSters123067 
	    	Utilizator	    

CUM POT SA-MI CASTIG DREPTATEA, EU, si poate si altii in situatia mea?
~ final discuție ~
 maxia	                   

Buna seara,
Am incheiat un contract in [b]mai 2010 [/b]pentru un credit de refinantare ipotecar la o banca, in care dobanda se calcula astfel, conform ... (vezi toată discuția)
	                    maxia	                   

Buna seara,
Am incheiat un contract in [b]mai 2010 [/b]pentru un credit de refinantare ipotecar la o banca, in care dobanda se calcula astfel, conform ... (vezi toată discuția)

Madhawk	                   

Buna ziua,
Am un credit de consum in euro cu dobanda variabila din anul 2007. Pana in prezent dobanda variabila a fost de fapt crescatoare, fara a scadea cand ... (vezi toată discuția)
	                    Madhawk	                   

Buna ziua,
Am un credit de consum in euro cu dobanda variabila din anul 2007. Pana in prezent dobanda variabila a fost de fapt crescatoare, fara a scadea cand ... (vezi toată discuția)

florearoxana	                   

am un credit ipotecar semnat in 2004 cu o dobanda curenta de 9.5%pe an si este variabila in functie de serviciul datoriei clientilor astfel :
-9.5 % daca ... (vezi toată discuția)
	                    florearoxana	                   

am un credit ipotecar semnat in 2004 cu o dobanda curenta de 9.5%pe an si este variabila in functie de serviciul datoriei clientilor astfel :
-9.5 % daca ... (vezi toată discuția)