avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 629 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... vecinul din fata casei are o centrala ...cosul este la ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

vecinul din fata casei are o centrala ...cosul este la 50 cm de ...

vecinu din fata casi are o centrala ...cosul este la 50 cm de hotar...ma zapacit fumul ...ce este de facut....cui pot sa ma adresez...autoritatilor ?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:56, 17 Februarie 2024
Puteti sesiza DJSP (pentru disconfortul creat) si Agentia teritoriala de mediu (pentru poluarea zonei), in scris, cu nr. de inregistrare/ data.
Solutia este suprainaltarea cosului si/ sau montare de ventilator la cos pentru ventilare fortata, astfel incat fumul sa se disperseze la inaltime. Depinde foarte mult de ce arde vecinul in propria centrala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fum de la vecini AnnamariaIlyes AnnamariaIlyes Buna ziua. Vecinul meu arde paie in centrala si tot fumul sta pe curtea noastra. Asta se intampla de luni de zile in fiecare zi si mai multe ori pe zi. Fumul ... (vezi toată discuția)
Fum toxic vecin la casa Anastasia gar Anastasia gar Buna ziua, stau la casa si am o problema cu un vecin care face un fum gros si inecacios din hornul lui, cei ce au lucrat la el spunand ca se ocupa cu topirea ... (vezi toată discuția)
Cos fum Vintila Petru Vintila Petru Bună ziua! Daca cineva poate sa ma ajute. Părinții mei locuiesc la bloc la etajul 4 (proprietate particulara) si de ceva timp se confrunta cu o situație ... (vezi toată discuția)