avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 345 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Am o nelamurire privind modificarea codului ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Am o nelamurire privind modificarea codului fiscal ...

Buna ziua,
Am o nelamurire privind modificarea codului fiscal - respectiv salariaţii ce au copii înscrişi într-o unitate de învăţământ timpurie (creşă sau grădiniţă) pot beneficia de decontarea cheltuielilor cu educaţia timpurie a copiilor minori în sumă de până la 1.500 lei lunar.
Costul acesta suportat de angajator se poate recupera de la stat in totalitate ?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 02:50, 17 Februarie 2024
Cheltuielile cu educatia timpurie sunt deductibile la calculul impozitului pe profit în limita a 5% din cheltuielile cu salariile firmei, dar nu mai mult de 1.500 lei /luna pentru fiecare copil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua,am citit un articol postat de anaf,din care am.inteles ... Crisidrius Crisidrius Buna ziua,am cutit un articol postat de ANAF,din care am.inteles ca firma angajatoare poate acorda o suma de bani pentru taxa gradinitei daca am un copil ... (vezi toată discuția)
Educatie timpurie . avand in vedere ca textul legii este un pic ... nina.m nina.m Educatie Timpurie . Avand in vedere ca textul legii este un pic ambiguu si usor interpretabil , dorim sa eliminam orice posibilitate de a interpreta gresit ... (vezi toată discuția)
Legea 239/2020 mari18ro mari18ro Buna seara! Recent am înțeles ca s-a aprobat legea 239/2020. Îmi puteți da mai multe detalii despre aceasta? Multumesc! (vezi toată discuția)