avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1714 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua, fratele meu este inchis în Slovenia ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua, fratele meu este inchis în Slovenia pentru trafic ...

Bună ziua,fratele meu este inchis în Slovenia pentru trafic de imigranți…Aveti idee daca l as aduce in Romania s ar putea face o conversiune a pedepsei(adica sa mai fie judecat aici inca o data)?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 21:01, 3 Iulie 2025
Bună ziua, noi nu stim ce inseamna pentru dvs, „este inchis in Slovenia”. Adica este arestat in urmarire penala? Este judecat definitiv si se afla in executarea pedepsei acolo? Unde este savarsita fapta? Si cine a facut cercetarea penala? Etc. Toate aceste nuante conteaza.
Dar, una peste alta, daca este judecat deja acolo, nu mai paote fi judecat si aici in RO si in niciun caz inca o data.
Insa, poate fi adus in RO ca sa execute pedeapsa, dar pana acolo trebuie lamurite alte aspecte.
Buna zioa si prietenul meu la prins cu imigranti acum recent lau arestat pt 30 de zile ,vreau sa iau legatura cu un avocat
Buna ziua, puteti sa luati legatura cu un avocat
www.avocatnet.ro/Avocat-din-...
pe site sau de la baroul din judetul dvs, sau la recomandare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

condamnat in romania arestat in italia yrynuca yrynuca Buna ziua, intrebarea este urmatoarea. fratele meu a fost arestat astazi in italia .a fost condamnat in romania pentru conducerea fara permis.(in anul ... (vezi toată discuția)
Furt din magazin germania ContSters211056 ContSters211056 Un prieten a fost prins in Germania ca a furat dintr-un magazin de haine impreuna cu un alt baiat. Momentan este inchis in Germania, dar nu stiu pentru cat ... (vezi toată discuția)
Cum se pedepseste tentativa de furt in acest caz? Liviu Popa Liviu Popa 2 baieti au fost prinsi in timp ce vroiau sa fure dintrun camion niste motorina,cand incercau sa desfaca acolo la rezervor alarmele masini au inceput sa sune ... (vezi toată discuția)